STAMPILE.eARAD.ro

  • Stampile Arad
  • Stampile Arad
  • Stampile Arad
  • Stampile Arad
  • Stampile Arad

 

Cauta in siteCum comand

Cum cumpar?
Comanda mimima este de 30 ron
Dupa ce ai gasit articolul dorit pe site-ul nostru, vei gasi butoanele « Vezi detalii » si « Adauga in cos ». In formularul de comanda vei putea completa cantitatea dorita dupa care vei apasa pe butonul « Trimite comanda ».

In aceasta pagina sunteti rugati sa completati datele dumneavoastra personale : adresa e-mail, numele, prenumele, CNP, telefon, adresa si daca doriti ca factura sa fie eliberata pe persoana juridica atunci vor trebui completate si campurile: nume firma si CUI. In momentul in care veti finaliza comanda va aparea pe ecran mesajul « Comanda a fost salvata ». Confirmarea comenzii o vom face in termen de maxim 2 zile lucratoare si veti fi instiintati prin telefon sau e-mail.
Daca e nevoie ca obiectul cumparat sa fie personalizat, aceasta o vom face prin contactarea dumneavoastra telefonica sau prin e-mail.

 

Cum platesc?
Pentru efectuarea platii sunt doua variante:
- Transfer bancar;
- Plata ramburs la primirea coletului.

 

Cum se face livrarea?
Produsele comandate vor fi livrate la domiciliu prin curier, in maxim 5 zile lucratoare de la trimiterea comenzii, sau prin posta romana in aprox 3 - 7 zile de la trimiterea comenzii, in functie de ora si ziua la care a fost lansata comanda. 
Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.